Mijn naam is Anna Froukje de Vries ik ben geboren eind 1984 op een mooie boerderij in Oldeboorn. Hier heb ik de eerste jaren van mijn leven doorgebracht tussen het rundvee en een shetlander. Hier is de liefde voor dieren ontstaan.

Na mijn middelbare school ben ik naar de paardensport opleiding in Pesse gegaan hier heb ik mijn niveau 4 diploma gehaald. In verband met mijn opleiding heb ik nog een paar jaar dressuur en spring wedstrijden gereden. Met mijn eerste paard, was ik binnen een jaar Z1 dressuur. In de loop van mijn opleiding ben ik mij meer op het rijden van springwedstrijden en springpaarden gaan richten en heb ik de meeste stages gelopen op spring/handelsstallen. Ik heb de kans gekregen om ervaring op te doen op mooie stallen en heb ik mogen leren van geweldige mensen als Jolijn Klomp, Gerda en Romke Dijkstra, Michiel Brusse en Stal Smolders. Na mijn opleiding ben ik gaan werken in de hippische sector en kwam ik onder andere bij Johan Heins en Angelique Hoorn op stal. Een hele leerzame periode en als ik het kon overdoen zou ik weer dit pad bewandelen.

 Mijn eerste eigen springpaard heb ik gekocht van Dennis van Tilburg, dit was de toen 5 jarige merrie Uleika met haar heb ik heel veel gezien en gewonnen. Ik heb met haar grote wedstrijden gereden en we hebben een aantal Grand Prix wedstrijden gesprongen op 1.45 niveau. Dit was met goede resultaten en verkoop was dan ook onvermijdelijk. Zonder mensen als Dennis en Alwin Duiven die mij nog lang hebben geholpen was mij dit nooit gelukt. Na Uleika heb ik meerdere paarden opgeleid van zadelmak tot en met het Z springen. Daarnaast start ik nog ongeveer twee keer per jaar een internationaal concours. Dit is altijd weer een hele leuke ervaring en beleving, je komt mensen tegen waar je ander contact mee opbouwt en je kunt je paarden presenteren aan een breder publiek.