Dressuur en springtrainingen voor ruiter en paard.

Het geven van lessen aan gepassioneerde dressuur- en springruiters doe ik met veel plezier. Daarbij maakt het niet uit of u al dan niet wedstrijden rijdt. Ik begeleid iedereen die op een paardvriendelijke manier wil bijleren. 

Zowel in de dressuur- als springtraining staat het paardenwelzijn steeds voorop. Het paard geeft zelf aan of hij klaar is voor een volgende fase. Soms moet er in de training al eens een stap worden terug gezet, om vervolgens een grote sprong vooruit te maken. Er kruipt dan ook veel tijd en geduld in de opleiding van een paard. Ieder paard is zijn eigen individu net als ieder mens dat is, een combinatie worden vergt tijd en soms doorzettingsvermogen.

 

Daarnaast vind ik het leuk om mensen te helpen om met hun angsten om te gaan, soms kan een gebeurtenis er voor zorgen dat alles even minder leuk is en angst om de hoek komt kijken, samen kijken we of we langzaam het vertrouwen terug kunnen krijgen bij zowel paard als ruiter. 

 

Tarieven

Op een vaste avond om de week 

60 min € 35,-

45 min  € 30,- 

*Tweetallen altijd 60 min.

Heeft u even wat meer hulp nodig bied ik de gelegenheid aan om een paar dagen achter elkaar samen te gaan trainen, dit wil soms helpen bij het overwinnen van angsten of misschien het beginnen van het springen van een parcoursje. Samen kunnen we dan rustig naar een doel toe werken, wel rekening houdend met de conditie van het paard en mentale stabiliteit van het paard. Haalbare doelen stellen en deze mocht het nodig zijn kunnen aanpassen.

 Aankoop advies.

Het is ontzettend leuk om voor een paard of pony op pad te gaan en sites als marktplaats en sporthorses staan vol advertenties met potentiële nieuwe toppers. Soms is het fijn om iemand mee te nemen die met andere ogen kijkt naar een paard of pony en hierin vrijblijvend advies kan geven.

 Training.

Er zijn meerdere mogelijkheden om uw paard bij mij te laten trainen, er wordt rekening gehouden met de graad van africhting en leeftijd en het doel van de training, bv verkoop of eventuele predicaten. De paarden dienen gezond te zijn en zadelmak aangeleverd te worden.

Ook voor tijdelijke training kan ik u wellicht helpen, bv bij zwangerschap, reizen  of blessure.

 

Wilt u weten wat de kosten hiervoor zijn ?

Neemt u even contact met mij op om de wensen en verwachtingen te bespreken.

 

De bovengenoemde prijzen zijn exclusief BTW.