Naast de paarden ben ik jaren onderweg geweest als vertegenwoordigster van het merk HORKA. Het in 1956 opgerichte familiebedrijf HORKA International B.V. is uitgegroeid tot totaalleverancier van ruiter-, paarden-, en stalproducten. Momenteel worden de merken HORKA en RED HORSE wereldwijd verkocht via een uitgebreid dealernetwerk verspreid over meer dan 35 landen. Ik was in mijn functie als vertegenwoordiger het aanspreekpunt voor winkeliers en wij streefden er samen naar om de klanten tevreden te stellen.

HORKA streeft naar een goede prijs-kwaliteitverhouding waarbij veiligheid, ‘elegant design’ en een goede pasvorm voorop staan. Daarnaast wordt er door het HORKA team voortdurend geanticipeerd op ontwikkelingen en recente trends om zo elk seizoen een stijlvol & functioneel assortiment aan te kunnen bieden.

HORKA waarborgt hierbij eerlijkheid in handelen en biedt een goede en oprechte service aan richting zijn klanten.

Missie: 
"Het zijn van uw volwaardige totaalleverancier op het gebied van ruiter, paard en stalartikelen, waarbij plezier voor de paardensport voorop staat."

Visie:
"Het vergroten van (naams-)bekendheid van onze producten binnen de afzetmarkt van de ruitersport over de hele wereld."

Nu ik volledig zelfstandig ben wordt ik hier en daar nog steeds ondersteund door HORKA, de producten en kennis helpen mij een zo'n goed mogelijke dienst te kunnen bieden aan mijn klanten.